zorgconceptenImplementeren van professionele zorgconcepten

Therese van den Hurk helpt samen met een team van specialisten en bestuurders met een uitgebreide ervaring binnen de zorg mee aan het implementeren van professionele zorgconcepten in China. Het land heeft in korte tijd de welvaart enorm toe zien nemen, naast het feit dat de individualisering ervoor zorgt dat ouderen niet langer kunnen rekenen op de automatische zorg door hun kinderen. Dit betekent dat China grote uitdagingen te wachten staat. Therese van den Hurk geeft samen met de rest van de groep advies over de te nemen stappen, om de professionele zorgconcepten op de juiste wijze van de grond te krijgen.

Vraaggericht te werk in China

Dit betekent onder andere dat Therese van den Hurk er samen met de rest van de groep voor zorgt dat China de zorgconcepten zoveel mogelijk vraaggericht implementeert. Dit is in Nederland en de rest van de Westerse wereld veelal vanzelfsprekend, maar China heeft hier veel minder ervaring mee. Door deze kennis over te dragen en te ondersteunen tijdens de implementatie kan China hier zo efficiƫnt mogelijk aan werken, om de ouderen op een persoonlijke manier te helpen en hen volgens de eigen traditionele waarden op te vangen.

Traditionele begrippen als harmonie, warmte en vertrouwen

In China zijn vooral de traditionele begrippen als harmonie, warmte en vertrouwen van groot belang. Therese van den Hurk en de rest van de groep van specialisten zorgen ervoor dat ze hier zo goed mogelijk rekening mee houden, zonder aan de andere kant het succes van de Nederlandse concepten tekort te doen. Op die manier ontstaat er een uitstekende ondersteuning, bij het implementeren van de professionele zorgconcepten die de ouderenzorg in China naar een hoger plan kunnen tillen. Therese van den Hurk levert op die manier een belangrijke toegevoegde waarde, die de ouderen in China enorm helpt om op een prettige wijze van hun oude dag te kunnen genieten.

Professionele zorgconcepten